ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Facebook
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Έδαφος Χωματεχνική | Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη


Η εταιρεία μας “Έδαφος Χωματεχνική" η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτοντας έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε χωματουργική εργασία, από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς απρόοπτα και κανενός είδους πρόβλημα.

Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη, εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες προσφέροντας, πάντα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας ενώ εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Δημιουργία βόθρων & πηγαδιών
  Μεταφορά αδρανών υλικών
  Μπαζώματα
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
 
 
Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Φυσικά, πρωταρχικό μας μέλημα, είναι πάντα η ασφάλεια, για αυτό και κάθε κίνηση μας γίνεται βάση των προβλεπόμενων κανονισμών.

H εταιρεία μας, δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Κύρια αξία της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό γίνεται με την παράδοση των έργων στην ώρα τους, αποτελεσματικά και εντός προϋπολογισμού.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.