Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Facebook
 
 

ΕΔΑΦΟΣ ΧΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ
Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη


Η εταιρεία μας “Έδαφος Χωματεχνική” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 2008 από τον Δημήτριο Σαββάκη και τον Γεώργιο Πιτσικάκη.

Οι δύο ιδρυτές μετά από πολυετούς εμπειρία στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με γνωστά ονόματα του χώρου αποφάσισαν να ενώσουν τις δεξιότητές τους. 

 

 


 

 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Γνώστες και οι δύο του αντικειμένου αλλά και γνώστες μηχανολογίας οχημάτων ο Δημήτριος Σαββάκης και Γεώργιος Πιτσικάκης μέσα από την Έδαφος ΟΕ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως εκσκαφές, εκβραχισμούς σε δύσβατα σημεία, κατεδαφίσεις, δημιουργία βόθρων και πηγαδιών στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Παράλληλα, η εταιρεία μας διαθέτει άδεια συλλογής και μεταφοράς προϊόντων από τις εκσκαφές και τις κατεδαφίσεις σε συστήματα ανακύκλωσης - διαχείρισης ΑΕΚΚ.

Τα γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στην οδό Σπύρου Μουστακλή 10 στην περιοχή Γιόφυρο σε ιδιόκτητο χώρο όπου και χρησιμοποιούν 2 εκτάσεις όπου είναι η έδρα των μηχανημάτων και του υλικού. Η μια βρίσκεται έναντι των γραφείων της εταιρείας και η άλλη βρίσκεται στο 1ο χλμ Γαζίου - Κρουσώνα στο Ηράκλειο Κρήτης.

 


 

 
Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η εταιρεία μας, δε σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της ώστε να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.